All for Joomla All for Webmasters
Albanian Bosnian Croatian English French German Macedonian

Hide Main content block

Shpalljet - Konkurse për punë

Mundesi punesimi: Rrobaqepes/e ne Fabrike te kerreve... Gjuha nivel Komunikimi Diploma ka perparesi Nxitoni...
18 October 2016
Krejt çka duhet: GJUHA gjermane (B1-B2 KOMUNIKIM) edhe LEJA E AUTOMJETIT. +377 45 825118 + viber. Lajmërohu menjëherë!
16 October 2016
Konkurs për Gjermani: Teknik i: nxemjeve, ujësjellësit, elektricist! Kushtet: Diplomë profesionale Gjuha: A2-B1 Na
22 September 2016
Konkurs për punë ne GjermaniPozita: Teknik i nxemjeve qendrore10 pozitaGjuha gjermane niveli B1Për më shume ju lutem na
17 September 2016
Konkurs për Gjermani: Teknik Elektricist Niveli i gjuhes: B1
17 September 2016
5 Fizioterapeut dhe 5 montues skelesh Konkurs për punë: (punetor ndertimtarie)Lajmerohuni ne Professionelle Kurs & Job
17 September 2016
Konkurs: Mbikqyrës elektrik ( Elektricist me përvoj pune) Njohuri te gjera dhe eksperience ne fushen e Volltazhes se ult dhe te
02 September 2016
Kërkojmë 2 fasadera dhe 1 murator për Regensburg të gjermanisë Punësimi i menjëhershëm. Kushtet: Te
18 July 2016
Professionelle Kurs & Job ju informon se me datën 21.06.2016 në orën 11:00 në lokalet tona do të mbahet intervista
21 June 2016
Professionelle kurs & Job shpall konkurs per vende te lira pune ne Gjermani ne keto pozita: Autolimar Te gjithe te interesuarit keni
20 June 2016

Shërbimet

cache/resized/1ed856998c4da5895a25a6d536bc4f1f.jpg
23 March 2016
Professionelle Kurs ju ndihmon që ta
cache/resized/1e4f5190021e0c87c1b785737db27d6a.jpg
23 March 2016
Profesionell kurs në rast se e sjellni
cache/resized/c2b669f6353c2d8253b37126e811e0d6.jpg
23 March 2016
Kurset organizohen në grupe të ndryshme
cache/resized/98cbdf4c461258722b700ad2755c7fae.jpg
23 March 2016
Pagesat për kurset tona bëhet

Shkolla resize

Pyetje të shpeshta - FAQ

A duhet pa tjetër me ditë gjuhen gjermane
PO, gjuha gjermane është kusht për punësim në Gjermani. Mvaret prej profesionit nga A2 deri në B2
A kemi të drejtë për bashkim familiar
Po, pas 6 muajve nëse i plotësoni kushtet!
Cilat profesione kërkohen
Për gjermani kërkohen të gjitha profsionet.
Cili neviel i gjuhës nevoitet për infermier
Ne shumicën e rasteve B2 dhe B1
Sa zgjat procedura e shkuarjes në D
Prej 2 muaj deri në 6 muaj. Mvaret nga kualifikimet, punëdhënesi dhe komuna ku shkon

Partnerët

edulinngua

EDU LINGUA. Partner për Kurse në Maqedoni si dhe për informata shtesë rreth punësimit.

 

    abcsch

sd

 
Format e pagesës
Përmes bankës si dhe përmes:
paypal

Kontakti

ORARI i punës
E hëne, e Premte:
10:00 - 18:00
E shtunë (me kërkesë)

 

Kontakti Kosovë

  • Adresa: Kroi i Bardhë,
    Dardani, Prishtinë
  • Tel: +377 45 825 118 32x32 viber whatapp

Kalendari i orareve të kurseve

December 2016
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Top